12 Mayıs 2015

ALIŞVERİŞ ( Doğum Günü ve Anneler Günü İndirimi )

Merhaba Kızlar 

Bugün size bol resimli harika bir haftasonun dan bahsedeceğim. Son zamanlar da aldıklarım doğum günü hediyelerim ve üstüne gelen anneler günü indiriminde neler aldım neler yaptım nasıl geçti anlatmak istedim.



Bu bir alışveriş çılgınlığı , arkadaş dayanışması ve dostlarla geçen dolu dolu bir günden kalanla postudur diyebirilirim :)

Geçtiğimiz cumartesi hem dostum hemde blogger arkadaşlarım , Güzellik Editörü , Bir Güzellik Hikayesi , Kozmetik Meraklısı , Bak Bu Harika ve  Meleklerin Rüyası ile buluşup  anneler günü indirimini değerledirdik ve de çok güzel vakit geçirdik.



O gün ki istila durağımız Kent Meydanı oldu :)
Öncelikle Cookshop'ta güzel bir öğlen yemeği yedik birlikte.Resimden de anlayacağınız üzere gerçekten özenle hazırlanmıştı her şey ve çok güzeldi. Ancak servis konusunda pek çok sıkıntı yaşadık ve bu nedenle tekrar gideceğimizi sanmıyorum.


Sonra alışveriş serüvenimiz başladı tabi ki. Öncelikli olarak M.A.C 'in Kent Meydanı'nda açılan yeni mağazasını ziyaret ettik. Sanırım Bursa 'da açılan en büyük M.A.C mağazası .
Sonrasında Yves Rocher , Gratis  ve Watsons tabi ki.



Yaklaşık 3 saat sonra ellerimiz dolu bir şekilde kendimizi Carribou 'ya attık. Ve yorgunluk kahvesini haketmiştik :)

Cumartesi günü anneler günü indiriminden neler aldım hadi bakalım :)



Yves Rocher , bu ay doğum günüm olduğu için güzel bir davetiye göndermişti ve gitmemek olmazdı. Herkes tarafından sevilen kayısılı peelingi ve bal özlü el bakım pellingini aldım. Duş jeli doğum günüm için hediye oldu :)




Gratis yine indirim konusunda bir numaraydı bence :) Üstelik 75 TL üzeri alışverişlerde 25 TL puan hediye !
Koleston boyalar 4.90 TL idi bana uygun renk kalmadığı için anneme aldım :)
Ve tabi Benri Pamuklar vazgeçilmez.



Rt süngeri kızların baskısına dayanamayınca aldım :) İndirimde fiyatı 20 TL


Loreal'in makyaj temizleme suyunu çok severek kullandığım için 8 TL'ye bulunca yedekledim.


Eklips fırçalar ise çok ucuzdu Çeşit olsun dedik aldık :) Essence'in dudak kalemleri çok güzel ancak çeşit kalmamıştı. 


Watsons'ta daha çok ihtiyaca yönelik bir alışveriş yaptık.


Ben Watsons'ın kendi ürünü olan Oil Control Temizleme Köpüğünü sevdim ve yazısını burdan okuyabilirsiniz. Genelde duş esnasında yüzümü keselerken kullanıyorum. Fiyatı 4.99 TL

Vazelin'i ise tırnak etlerim ve dirseklerimin bakımı için aldım.5.90 TL


Beyazlarımı kapatan tek renk siyah ve bu sefer 1 alana 1 bedava olarak Koleston Böğürtlen Siyahı'nı 9.90 TL ye aldım.


Watsons'ın yine beğenilen ürünlerinden olan bu saç maskesini ilk kez deneyeceğim . Yorumlarımı paylaşacağım mutlaka. Fiyatı 8.90 TL idi.


Bu zamana kadar alıp almamakta kararsız kaldığım , Fix Plus 'ın denemek için küçük boyunu aldım. Beğenirsem büyük boyunu alacağım.Fiyatı 34 TL.


Bunların dışında farklı günlerde yaptığım alışverişlerde vardı.Onlardan da bahsetmek istiyorum.


Migros da %50 anneler günü indirimini açıklayınca bir gidip bakayım dedim :) Evet benim için oldukça uygun ve kullanışlı bir alışveriş oldu.



Loreal Pure Zone Gözenek Arıncıdırıcı Jel, yağlı bir cilde sahip olduğum için henüz doğru ürünü bulamadığıma inandığım için denemek istiyorum.Fiyatı 8.99 TL idi.

Garnier 3ü1 arada 'yı çok duymultum ve fiyatı 4.95 TL iken aldım Denemeye başladım bile.,

Garnier Arındırıcı Temizleme Jelini başka bir yerden almıştım geçen hafta aslında fiyatı 11 TL idi.


Loreal'in makyaj temizleme suyunu kullanıyorum zaten ama bu kez Göz Makyajı için olanı da tercih ettim daha ağır göz makyajı yaptığım zamanlarda deneyeceğim.Fiyatı 8.99 TL idi. 


Son zamanlarda eşimin de benim de çok severek kullandığımız Palmolive Duş jelini 5.90 TL 'ye bulmuşken yedekledim.


En çok dikkatimi çeken ürün ise Diadermine'nin yaşlanma karşıtı köpük BB'si oldu. Fiyatı 14.90 TL.



Bu aralar yine adını çokça duyduğum ürünlerden biri olan , Flormar Invisble Pores gözenek küçültücü baz. Üretimden kaldırılacağı konuşuluyor. İndirimde 7.50 TL. 




Bir gün internette gezinirken aklıma düşen Beauty Blender'ı sitesinde inceliyordum ki  hazır doğum günümde geldi hadi alayım kendime bir tane dedim ve aldım. Çok hızlı karar verdim. Alışverişte kararım kadar çabuk oldu ve ertesi gün tam doğum günümde elime ulaştı. Fiyatı 54.90 TL.

Daha kıyıp kullanamadım bakışıyoruz şuan sadece :)




Ve doğum günüm en güzel hediyesi sevgili eşimden geldi:)

Son zamanlarda kızlarla çokça konuşuyorduk Soft And Gentle hakkında.


Doğum günüm sebebi ile arkadaşımla irtibata geçip soft and gentle istediğimi öğrenen eşim doğum günümde M.A.C.'e gidip almış.:)

Fırçalara olan düşkünlüğümü de bildiği için yalnız kalmasın diye yanına bir de 217 blending (karıştırma)) fırçası almış. Hem de en sevdiğim :)

Çoook sevindim çok mutlu oldum hatta çığlık attım görünce :)


Son zamanlarda geçirdiğim en güzel haftasonlarından biri olarak tarihe geçen Anneler Günü ve doğum günü haftam bu şekildeydi.

Umarım beğenmişsinizdir.


Sevgiler







23 yorum:

  1. ohh güle güle kullan hepsini :) yeni yaşında kutlu olsun :) bu arada benim iki gündür blog fotoğraflarım bulanık yükleniyor. bloggerdan kaynaklı dediler ama sen ne güzel yüklemişsin. bir bilgin var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım hç ama bi bilgim yok :(

      Sil
  2. ohh gule gule kullan hepsini ozel günler alışveriş icin en ideal günlerdir :) mutlu yıllar dilerim ;)

    YanıtlaSil
  3. Maşallahh stokları sen bitirmişsin mağazalarda :))) Güle güle kullan bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ♥

    YanıtlaSil
  4. sıkı alışveriş olmuş güle güle kullan diadermie köpük BB en merak ettiğim oldu ben de gördüm ama almadım yorumunu bekliyorum o zaman ..:-))

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın her biri çok güzel :)

    YanıtlaSil
  6. maşallah canım hepsini sağlıklı mutlu günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir gündü canım. Ben de her anında büyük keyif aldım. Alışveriş kısmında benim gibi bir acemiye rehberlik yaptığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Okurken resimlere bakarken gözüm gönlüm açıldı valla çok güzel bir alışveriş olmuş güle güle kullanın ^-^ Böyle baktıkça alışveriş yapası geliyor insanın, yves'in doğum gününde fırsat ne onu bilmiyorum bilgilendirirsen sevinirm ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşeşkür ederim.Yves Rocher kartınız varsa doğum gününüze özel olarak teklif ve kampanyalar yapıyorlar Benimkide o şekildeydi.:)

      Sil
  9. Ben bu aldıklarının bazılarını kaçırmışım kuzum ya. Watsons'dan ne ara o kadar çok şey aldın sen bakayım. Alışverişe bir son verelim artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla sorma kuzum baktım esma almış bir iki şey hemen bende alayım kasaya boş gitmiyim dedim :)

      Sil
  10. Güle güle kullan, geçmiş doğum günün kutlu olsun :) yeni bir takipçinim ben de, blogumu ziyaret edersen sevinirim :)

    YanıtlaSil
  11. Kadınlara özel günlerin (kadınlar günü, sevgililer günü, anneler günü..vb) en güzel yanı sanırım bu indirimler. :)) Açıkcası bende mayısın ilk haftasını bekliyorum, anneler gününde watsons, gratis başta olmak üzere birçok markanın indirimleriyle avantajlı ürünler alınabiliyor.

    Bu tarz indirimleri bekleyenlere bir tüyo da ben vereyim; bazı online alışveriş siteleri 2-3 hafta öncesinden kampanya yapıyor.
    - Hepsiburada kozmetik reyonunda güzel ürünlerde %40 civarı indirimler var şuan
    - N11'in güzellik-bakım kategorisinde kapatıcılar ve rujlar indirimde
    - Mizu'da şu sayfada giyim ürünlerinde anneler günü dolayısıyla indirimler var; https://www.mizu.com/anneler-gunu

    Siz de bildiğiniz indirim ve kampanyaları paylaşırsanız güzel olur. :)

    YanıtlaSil
  12. Hem real techniques hem beauty blender'a gerek var mıydı üst üste. İsraf edene kadar bir ihtiyaç sahibine yardım etseniz siz de daha mutlu olursunuz başka insanlar da emin olun.

    YanıtlaSil