11 Şubat 2016

ORTAK ÜRÜN BİTİRME PROJESİ ( PROJECT PAN )

Herkese Merhabalar ;

Hepimizin elinde fazladan olan yada birini bitirmeden diğerini aldığımız ürünler bulunuyor.Blogger arkadaşlarım ile baktık ki bu şekilde başa çıkılmıyor. O zaman bir bitirme projesi başlatalım hem ürünleri zamanında kullanıp değerlendirelim hemde yenilerine yer açılsın istedik :)

Kozmetik ve Cilt Bakım ürünleri olarak ikiye ayırdık. Kozmetik ürünlerinin yıl sonuna kadar cilt bakımını ise yılın ilk 5-6. ayı içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.



Urban Decay Naked 2 Far Paletini çok severek aldım ama sonrasında o kadar çok palet aldım ki ona sıra gelmediğini fark ettim artık. 
Makyaj masamın ilk sırasına yerleştirdim ve sene sonuna kadar en çok onu kullanmayı planlıyorum.Detaylı incelemesini buradan okuyabilirsiniz.



Maskara konusunda çok arsızım kabul :) Dayanamıyorum :) Pek çok normal ve seyahat boy ürün var elimde süresi bitmeye yakın olan bu 3'ünü muhtemelen ilk 6 ay da bitiririm.


Yves Rocher Fondötenin kullanım süresinin bitmesine yaklaşık olarak 6 ay kaldı. Yaza girmeden en azından bir kısmını bitirmeyi planlıyorum .Detaylarını buradan okuyabilirsiniz.



En sevdiğim allığım Hot Mamayı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve sadece minicik bir delik açıldı :) Bakalım yıl sonunda ne durumda olacak !
Detaylı incelemesi için Tık !

  

Çok yenialdığım bir ürün olan M.A.C Mehr ruja ilk kullanımdan itibaren aşık oldum resmen. Bu nedenle en sık kullanmayı planladığım ruj olarak onu seçtim.

Sıra geldi Cilt Bakım Ürünlerine ;



Cilt bakımında kozmetiğe nazaran daha istikrarlı davranıyorum ve genelde elimdeki bitmeden yenisi almıyorum. Alıyorsam da kesin çok beğenmiş ve yedeklemişimdir. Ancak bu projede bitirmek istediklerime bir daha almayacağımı düşündüğüm bir kaç üründe ekledim.


Nivea Yüz Temizleme Köpüğü de tekrar almayacaklarımdan. Cildim karmadan yağlıya dönük olmasına rağmen çok fazla kuruttu cildimi memnun kalmadım bu nedenle bittiği gibi yeni bir ürün deneyeceğim.


Garnier Saf&Temiz 3ü1 arada'nın bu kullandığım 3 yada 4.paketi.Çok severek kullanıyorum ve bitince tekrar devam edeceğim.


İlk defa bir el kremi bitireceğim nasipse :) Normalde ellerim çok kurumaz ve kreme gereksinim duymam ama cilt bakımı ve sağlığı için nemlendirici kullanmaya dikkat ediyorum. Kolay ve hızlı emilen yapısı ile favorim oldu Farmasi.


Bloggerlar sayesinde bu ürünü duymayan kalmadı :) Çok iri tanecikli bir peeling olmasına rağmen ben verdiği parlaklığı seviyorum. Ama bittiğinde farklı bir ürün kullanmayı düşünüyorum.


Bu tablo bana ne kadar da düşüncesiz ve israfçı olduğumu anlatıyor. 1 yada 2 neyine yetmiyor değil mi :)
Sene sonuna kadar hepsini bitirmeyi planlıyorum. Ama bana göre olmazsa olmaz bir balm değil tekrar almayacağım.

Bu yıl içerisinde bitirmeyi planladığım ürünler bu şekilde. Amaç yukarıda da bahsettiğim gibi hem evde bozulmadan ziyan olacak ürünleri değerlendirmek hemde yeni ürünlere yer açmak. 

Bu kategoride belirttiğim ürünler bitmeden yerine yenisi yada benzerini almayacağım ki daha istikrarlı davranabileyim.

Hepimiz için yararlı olacağını umut ettiğim bir çalışma. Umarım sizler de bize katılırsınız. Ürünler bittikçe daha mutlu oluyor çünkü insan :)

Diğer arkadaşlarımın projedeki yazılarını okumak için ;


Sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.


Tekrar Görüşmek Üzere

Sevgiler











11 yorum:

  1. Naked palet güzel bir tercih olmuş gerçekten. O bitince yeni bir Urban Decay alabiliriz:) Ama o lipbalmlar nedir Ece'cim ya :):) Hepimize başarılar diliyorum bu projede.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırada Naked Basic var :) Lipbalmlara hiç bakma :( İnş uyum gösterebiliriz :)

      Sil
  2. Özellikle palet ve allık için başarılar diliyorum canım :) Her birimiz için çok yararlı bir işe el attık gibi gözüküyor ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım inş gerçekten yararlı olur:)

      Sil
  3. ne güzel düşünmüşsünüz bi anda ortak proje yazılarını görünce odaklandım çok güzel bu arada hot mamayı bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ay o naked bitemez ece kuzum. Bitirirsen bravo sana vallahi.

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsin naked paleti en azından 6 far bile bitirebilsen harika olur bence..

    YanıtlaSil
  6. kolay helsin canım benimde böyle bir projeye başlamam şart :)

    YanıtlaSil