29 Haziran 2014

WATSONS ,YVES ROCHER VE GRATIS ALIŞVERİŞİM

Güzel bir pazar sabahından herkese günaydın. ..


Uzun zamandır yazamadigim için güzel bir alışveriş postu ile geri dönmek istedim. Eh bu kadar güzel de indirimler , hediye çekleri,  kuponlar varken ne var ne yok topladım geldim:) 



Öncelikle Watsons alışverişine bakalım :)


Bildiğiniz gibi Watsons geçtiğimiz ay bizi Watsons Card ile tanıştırdı. Ve kart sahiplerine fazlaca çeşit ürünlerde kullanılmak üzere indirim kuponları verdi. Ee bunları degerlendirmemek olmazdı tabi :)



Schwarzkopf ürünlerinde % 20 


Nivea ve Loreal Ürünlerinde % 10 ve  % 20 indirim vardı.  Ve Watsons' un Cosmoshop asetonu  benim favorim  olduğu için her gittiğimde mutlaka bir tane alıyorum. 


 Maybelline Gel Eyeliner da ise % 20 indirim vardı. Ayrıca Rimmel London Mascaralarda ise 1 alana 1 bedava kampanyası vardı. Bu vesile ile Rimmelin mascara serisini de tamamlamış oldum:)


Ve Ginger&Co ürünlerinin de daha önce Nemlendiricili duş jelini almıştım.  Şimdi ise farklı bir duş jeli ve el kremini aldım. Bunlarla ilgili yorumlarımda en yakın zamanda gelecek kullanmaya başladım bile :) 


Son olarak tabiki Maybelline Baby Lipsler de tamamlandi.  Ayrıca bir kaç oje ve manikür için bakim ürünleri ile Watsons alisverisim son buldu. 



 Sıra geldi Yves Rocher alışverişime.  Cilt bakım ürünlerini çok sevdiğim bir marka olduğundan % 50 indirim varken bir yüz peelingi , nemlendirici maske ve bir de hafif yapılı ama yoğun kapatıcılık vaadeden fondöten den aldım. Yorumlarimi yakında paylaşacağım. .

Son olarak da Gratisten bir türlü bulamadığım bir kaç ürünü yine haftasonu gratis card indirimi ile aldım. Mary-Lou Manizer aydınlatıcı pudra ve Put A Lit On İt far bazı.  Ve diğerleri de ihtiyaç hep :) 

Gerçi bizde ihtiyaç hiç bitmiyor ama neyse :))

Benim bu haftasonu alışveriş seruvenim böyle geçti. Eve gelince biraz abarttigimi farkettim ama geç olmuştu:) sanırım bir süre kendime engel olmalıyım ama nasıl olacak bilmiyorum:)) 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. .

Sevgiler. .

5 yorum:

  1. ÇOK GUZEL BIR ALISVERIS OLMUS CANIM GULE GULE KULLAN HEPSINI REİMMELDEN COK MEMNUN KALACAKSIN TURUNCU KAPAKLI OLAN VAR YA HARIKA BIRSEY O BİRDE YSILINI DENEMENI TAVSIYE EDERIMMM :)

    YanıtlaSil
  2. wuhhuuu yaşaın alışveriş :))) güle güle kullan bebeğimm :*

    YanıtlaSil
  3. Seni instagramda takip ediyordum zaten, burdan da takibe aldım :) hiç bir postu kaçırmam artık.
    Güle güle kullan aldıklarını

    YanıtlaSil
  4. Aldıklarını güle güle kullan:)

    YanıtlaSil