3 Temmuz 2014

WATSONS GİNGER & CO ÜRÜNLERİ

Rengarenk , cıvıl cıvıl bir günden Günaydın :)

Bugün birbirinden güzel ve renkli bir seri var blogda.



Üretim yeri İngiltere olan Ginger & Co ürünleri Watsons'ın bizlerle tanıştırdığı yeni bir seri. Retro ambalajlarıyla ilk görüşte dikkatinizi çekmemesi mümkün değil.:) 

Seri piyasa çıktıktan sonra ilk Watsons alışverişimde hemen aldım. Ambalajları bile almanız için yeterli sebep bence :)

Üstelik ürünlerin boyutları da oldukça büyük. Ve kullanışlı ambalajları var. 





GİNGER & CO BATHING BEAUTY NEMLENDİRİCİ BANYO KÖPÜĞÜ  


Bathing Beauty Nemlendirici Banyo köpüğü içeriğinde hatmi , bal ve melisa içeriyor. Hatmi cildi koruyor , bal nemlendirmeyi , melisa ise şifa ve rahatlamayı sağlıyor. Ambalajından da anlaşılacağı gibi Marshmallow gibi :) 

Çok yoğun bir kokusu yok ancak hafif bir koku sanırım banyo keyfi için daha ideal en azından benim için :)
Özellikle küvetiniz varsa banyo keyfini çok seviyorsanız bu köpük ile hem vücudunuzun bakımını yaparken hemde rahatlıyorsunuz.


 Kıvamı ve rengi bu şekilde. Şeffaf gibi duruyor ama aslında uçuk pembe renginde.Hafif akışkan bir yapısı var. Ve ambalaj oldukça büyük en azından beni bir ay boyunca idare eder diye düşünüyorum :)



GİNGER & CO DOUBLE UP KREM DUŞ JELİ 




Double Up Krem Duş Jeli zencefil , baharat özleri ,vitamin takviyeli Beauplex ve ardıç içeriyor.Zencefilin enerji veren özelliği , ardıçın toksinlerden arındırması ile tüm duyuları canlandıran Double Up ipeksi bir his veriyor.

Duş jeli de oldukça büyük ve kullanımı kolay . Hem çok güzel köpürüyor. Bu kadar köpürmesi de bana temizlenmiş hissini yaşatıyor. Nedense köpürmeyen şeyler bende temizlenmiş hissi bırakmıyor.:)



 Biraz daha beyaz rengi var duş jelinin. Resimdeki kadar ürün ( yani bir sıkım ) bana yetiyor. Zaten durulanırken  vücudunuzun nemlendiğini hissediyorsunuz. Banyo köpüğüne göre biraz daha yoğun ve güel kokusu var.Benim elim daha çok bu ürüne gidiyor banyodayken :)) 
Stok yapıldı bile :)


GİNGER & CO HAND IT TO ME DREAMY EL KREMİ




Ebegümeci , gül ve limon özleri bulunduran Hand It To Me Dreamy El Kremi ellerin yumaşak ve pürüzsüz olmasını vaad ediyor.

Ebegümeci rahatlatıcı etkisi ,gülün kokusu ve  limonun onarıcı etkisi birlikte bu krem extra nemlendirme sağlıyor aslında.


Bazı kremlere göre daha koyu bir yapısı var ve bu da elinize sürdüğünüz gibi akıp gitmemesini sağlıyor. Kokusu hafif ve az kremsi bir yapısı var. Çok çabuk emiliyor aynı zamanda ..

Benim alışkanlığım değildir pek aslında el kremi kullanmak. Ama bu ürün ambalajı ve yapısı nedeniyle heveslenmemi sağlıyor :) Ne kadar gider bilmiyorum . Unutmadığım sürece kullanmaya çalışıyorum.


Geneline bakarsak aslında ben çok sevdim bu seriyi . Bu aralar elim başka ürünlere gitmiyor pek.
Özellikle duşta.:)

Seriyi tüm Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.

Bence bir an önce edinin .:)

Sevgiler







5 yorum:

  1. Duş jelini çok merak ettim, valla. Ayrıca, ambalajları çok tatlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duş jelini ben çok severek kullanıyorum :) Tavsiye ederim.

      Sil
  2. Ambalajlar harikaaaaa :) bayıldımmm
    güle güle kullan tatlım :)
    lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  4. Fiyatları ne kadar

    YanıtlaSil