3 Nisan 2015

KİL MASKESİ İLE DOĞAL BAKIM

Haftanın son gününden Merhabalar :)
 
Baharın yavaş yavaş gelmesi , haftanın son iş günü olması ve bunun gibi bir çok nedenle üzerimizde ki pozitif enerjiyi tabi ki yazılarımıza da aktarıyoruz ve yaz ayları yaklaşırken daha çok dikkat ettiğimiz cilt bakımımıza devam ediyoruz.
 
Bu yağlı ciltle başım dertte evet :) Bundan önceki 2 postta da yağlı ciltlerin nasıl temizlenmesi ve bu konuda kullandığım ürünlerden bahsettim . Şimdi ise sıra maskeler sayesinde cildin temizlenmesi arınmasında.
 
 
23/24 yaşıma kadar neredeyse hiç maske kullanmadım ve açıkçası bana göre bir şey olduğunu da düşünmüyordum ama  yaş ilerledikçe , içinde bulunduğumuz durumlar ve hava koşulları gibi pek çok etken fikrimi değiştirdi :)

Yaklaşık 1 yıldır çok düzenli olmasa da aklıma geldikçe max.2 hafta bir uygulama yapmaya çalışıyorum. Ama bu konu da hep doğru ürün için arayış içindeydim.
 
Ve sonunda aradığımı bulduğumu düşündüğüm bu Dermokil Kil Etkili Arındırıcı & Matlaştırıcı Bakım serisi ile yaklaşık 1,5 / 2 ay gibi bir süredir çok iyi anlaşıyoruz.
 
 
 
 
Benim kullandığım özellikle yağlı ciltler ve +25 yaş grubu için üretilmiş olan.
İçeriğinde doğal kil mineralleri ile  yeşil kil ve bal özleri bulunuyor.
 
Yeşil kil'in gözenekleri temizleyip , uzun süreli ferahlık hissi verdiği ;
Bal özlerinin ise cildin nem dengesini sağlayarak oluşan yağlanma ve parlamaları önlediği belirtilmiş ambalajında.
 
 
 
Oldukça koyu kıvamda , krem rengi ile haki arasında açık tonda bir yeşil renge sahip.Kalın bir yapısı var bu nedenle elinizle değil de  bir maske fırçasıyla uygularsanız hem daha kolay sürmüş olursunuz hem de homojen bir şekilde dağıtmış olursunuz.
 
Elle uygulandığım da ben pek her yere eşit olarak dağıtamıyorum :)
 
Sürdükten sonra 10-15 dk kadar bekletiyorum.Zaten tamamen katılaştığında süresinin geldiğini anlayabilirsiniz. Açık gri bir renk alıyor yüzünüzde. Biraz da geriliyor. Bazı bloglarda çok geriliyor gibi yorumlar okudum ama bende sonrasında da gerilme ve kuruma yapmadı.
 
Hattaaaaaa yağlanma ve bu nedenle sivilcelenmeee hiççç yapmadı :) En sevdiğim yanı bu oldu açıkçası :)
 
10 dk sonunda bol ılık su ile yüzümü güzelce yıkayıp kuruluyorum. Ve verdiği yumuşaklığa söyleyecek sözüm yok. Aynı zamanda temizlenmişlik hissini de çok sevdim.
 
Başka bir arayış içine girmeden severek kullanacağım ürünler arasında Dermokil.
 
Maskeyi uygularken girdiğim hallere bakın :)
 
 
 
Dermokil , maskenin yanı sıra çok fazla ürün çeşidine sahip incelemek için ;
 
 
 
 
Şimdilik Bu Kadar :)
 
Sevgiler
 
 
 
 
 
 
 

9 yorum:

  1. Şu an ben de Glamglow kullanıyorum ama, bitince tekrar alabileceğimi zannetmiyorum. Dermokil güzel bir alternatif olabilir :)

    YanıtlaSil
  2. Ay Ece hortlak gibi olmuşsun :)

    YanıtlaSil
  3. Dermokilin maskelerini ben de severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Dernokil maske konusunda oldukça başarılı...

    YanıtlaSil
  5. Ben de bir şans verebilirim :) Bu arada seni takibe aldım bana da beklerim :)

    :http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. merhaba sizi yeni keşfedenlerdenim benim bloğuma izleyicim olarak teşrif ederseniz çok mutlu olurum güzel paylaşımlar olsun :) http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar. Yeni açılan Moda Blogları Platformuna Blogunuzu eklemek istermisiniz? Eğer eklerseniz site trafiğiniz hızla yükselecek ve takipçi sayınız artacaktır. Blogunuzu aşağıdaki adresten ekleyebilir veya ekli blogları inceleyebilirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim. Modaland - Modalı Hayatlar

    YanıtlaSil
  8. Son zamanlarda Dermokil ürünlerini kullanmaya başladım ve oldukça da memnunum. Özellikle tekli kil maskeleri harika. Onlarıda dene mutlaka canım ;)

    YanıtlaSil