18 Nisan 2014

BULUŞMADAKİ SPONSORLARIMIZ 1.BÖLÜM

Haftanın son gününden herkese merhaba ;)

Bugün sizlere 13 Nisan Pazar günü Kafeperest Lounge Cafe'de düzenlediğimiz buluşmamızda bize destek veren sponsorlarımızdan ve gönderdikleri hediyelerden bahsedeceğim.



Vakit kaybetmeden başlamak istiyorum. Hepsini zevkle açıp inceledim Ve sizin için fotoğrafladım..


- YOUNG BLOOD MİNERAL COSMETİCS -

Young Blood ürünleri tamamen doğal ve yüksek kalitedeki  minerallerden oluşmaktadır. İpeksi ve hafif formülleri ile sağlıklı ve kusursuz bir görünüm sağlıyor. Ürünleri yetkili eczanelerden temin etmek mümkün. Bize bu ürünlerle tanışma fırsatı veren Young Blood'a ve aynı zamanda markanın Ege Bölge Müdürü olan Make Up Artist Tevfik Bozdağ'a teşekkürler..



- WATSONS - 

Ve tabi ki bloggerların bir numaralı dostu. Watsons için fazla söze gerek yok bence. Bu buluşmada yine bizi harika ürünlerle çok mutlu ettiler . Hemde en çok denemek istediklerimle :)
 Çook Teşekkürler Watsons.

Size en yakın Watsons için TIK TIK !


- ALDİDO.COM -

Türkiye'nin en güvenilir alışveriş sitelerinden biri olan Aldido.com biz bayanların asla hayır diyemeyeceği bir ürünle yanımızdaydılar.
Teşekkürler Aldido.com

Hemen Alışverişe Başlamak İçin TIK TIK !


- CYRENE - 

Cyrene markasıyla bir önceki buluşmamızda tanışma fırsatı bulmuştum. Ve daha önceden böyle bir markanın ürünlerini denemediğim için pişman olmuştum. Şimdiler de  her markanın çıkardığı Yüz ve Makyaj Temizleme sularını fazlasıyla merak etmiştim . Ve Cyrene'ye bize bu fırsatı verdiği için teşekkür ederim.



- LOTUS KİTAP - 

Her ne kadar bu aralar çocuklardan dolayı kitap okumaya vakit bulamasam da aslında benim için kitap deyince akan sular durur. Ve Lotus Kitap tam da sevdiğim gibi bir aşk romanı göndermiş .
Teşekkürler ..

Birbirinden Güzel kitaplar için TIK TIK !


- İPEK PAMUK -

Yıllardır tanıdığımız ve bildiğimiz bir marka olan İpek Pamuk bizler için tam tekmilli bir paket hazırlamış. Makyaj temizleme pamuğundan , Kulak temizleme ve makyaj temizleme pamuğuna kadar herşey var .
Çok Teşekkürler İpek Pamuk ..

İpek Pamuk İçin TIK TIK !


- HC HAIR CARE -

Hc Hair Care markasını ne kadar sevdiğimi , severek kullandığımı biliyorsunuz. İnceleme yazımı burdan okuyabilirsiniz. Hayatımda denediğim en iyi maske ile yanımızda olan HC HAIR CARE ' e çok teşekkürler ...

Hemen incelemek için TIK TIK ! 


  - RAPUNZEL HAIR -

Daha önce hiç denemediğim bir ürün olan Asetonsuz Oje Temizleme Mendili , ambalajı ve kokusu ile beni daha denemeden mest etti açıkçası.

Teşekkürler Rapunzel Hair !




- ORGANIQUE -

Doğal cilt bakım sektöründe faaliyet gösteren Organique'nin ürünleri gerçekten çok başarılı. Her cilt tipine hitap eden ürün yelpazesini bir an önce incelemelisiniz.   




  Diğer sponsorlarımız bir sonraki yazıda ....

Sevgiler





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder