2 Aralık 2014

BİTENLER #4

Günaydın Kızlar ;

Aralık ayına güzel bir başlangıç yaptık ve umarım öyle de devam eder. Fazlasıyla yoğun olarak çalıştığım için bu aralar planladığım çok fazla şeyi yapamıyorum. Ama burayı da boş bırakmak istemediğim için elimden geldiğince birşeyler hazırlamaya çalışacağım.

Dilerim sizin içinde herşey yolunda gidiyordur.)

Gelelim Kasım ayı içerisinde bitirdiğim ürünlere.


Genelde aylık olarak bitirdiğim ürünler daha çok bakımla ilgili oluyor. Ama bu ay , uzun zamandır ilk kez bir makyaj ürünümün sonunu gördüm :) Mutluyum :) Yenilerine yer açıldı bile :)


Bitenleri yakından inceleyelim ;


Benim saç boyasında kullandığım tek marka Garnier'dır. Diğer markaların perfomanslarını ve kalıcıklarını sevmiyorum. Bu nedenle tercihim her zaman Garnier.


Neredeyse bütün bitenler yazılarımda yer alan yegane sevdiğim ürünüm Cyrene. Çok seviyorum ve kullanmaya devam ediyorum. Daha fazla söze gerek yok herhalde:)



Urban Care Natural's 'in şampuanlarını çok duymuştum ve merak ediyordum.Benim saç tipim yağlı ve kepekli olduğundan Urban Care'in yeşil çay özlü olanını kullandım.
Ama üzülerek söylemeliyim ki hiç sevmedim. Sanırım benim saçıma uymadı çünkü dahada fazla kepeklenme yaptı. Bu yüzden tekrar kullanmayacağım.


En sevdiğim kozmetik ürünlerimden biri olan Pure Beauty CC Cream , en çabuk biten ürünlerimden biri oldu aynı zamanda.Çok memnun kaldım severek tavsiye edebilirim.


Doa Kozmetik %100 Doğal Lavanta Suyu .
Daha farklı hangi amaçlarda kullanılır bilmiyorum ancak ben özellikle çocuklarımın banyo suyunda kullanıyorum. Geceleri daha rahat uyumaları için :) 


Tresan Saç Toniği.Çok fazla bir izlenim yapma fırsatım olmadı. Ancak bir değişiklik de olmadı 
O yüzden yorum yapamayacağım.:)


Blog yazmaya başladığımdan beri aldığım ilk rimellerden. Çok severek kullandım. özellikle fırçası ve kalıcılığını çok beğendim. Ancak tek sıkıntısı ip ip ayrılıyordu fırçadan.Neden olduğunu çözememiştim. Ama bitirdim. Tekrar alabilirim tabi ama önce elimdekileri eritmem lazım:) 


Cecile'in ve kış aylarında kullandığım en sevdiğim ojelerden biri. İlk kez bir ojenin dibini görmeye yaklaşıyordum ki bozuldu. :)


Gratis mağazasında görüp , ambalajına bayıldığım için aldığım banyo tuzu .lavantalı olmasını özellikle istedim Sakinlik vermesi için :)
Tekrar tekrar alabilirim çok sevdim:)



Pamuklar artık ayda kaç paket harcıyorum bilmiyorum. Ama bakımın kesinlikle en vazgeçilmezleri .
İpek Pamuk yuvarlak ve küçük bu nedenle ojelerimi silerken kullanıyorum genelde.

Benri ise Paket Paket yedek yaptığım ve severek kullandığım bir marka. Özellikle göz makyajımı temizlerken çok tercih ediyorum. 




Bu ay benim bitenlerim bu şekildeydi.

Okuduğunuz için teşekkürler

Sevgiler








2 yorum:

  1. Benim de yazılmayı bekleyen koca bir poşet bitenlerim var. Darısı başıma artık :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, yakında ben de blogumun ilk bitenler yazısını yazmayı planlıyorum. Heryerden takip ediyorum sizi, bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil