18 Mart 2014

ALDİDO İLE İZLEYİCİLERİM İÇİN İNDİRİM ZAMANI !

Harika bir indirim haberi ile yeniden Merhaba :)

Sizlerinde bildiği gibi artık internet üzerinden alışveriş fazlasıyla yaygın durumda. Ama hepimizin en çok düşündüğü konular  ise uygun fiyat ve sitenin güvenliği tabiki .

Evet şimdi size tam da aradığımız gibi bir siteden bahsedeceğim . Ve tüm bunların yanı sıra size bol ürün çesidi ve hızlı teslimat seçenekleri sunan bu site ALDİDO.COM !


Hadi Kimmiş Bu ALDİDO Bakalım ?


Group Innovation kendi sektörlerine önemli değer kazandıran, 10 başarılı firmanın bir araya gelmesi ile oluşturulmuştur. Bilişim, telekomünikasyon, sigorta, medikal, yatırım ve uluslararası ticaret danışmanlığı gibi farklı sektörlerde edindikleri tecrübe ve bilgi birikiminin yarattığı güç ile kurulan Group Innovation ın ilk iştirak şirketi Aldido.com dur. Yeni ama en iyisi felsefesi ile yola çıkan Aldido.com Türkiye de online alışverişe farklı bir anlayış kazandırıyor. Tekstilden çocuk ürünlerine, kırtasiyeden elektroniğe kadar çok sayıda kategoriden 80 bin çeşit ürünü müşterilerinin hizmetine sunuyor. Aldido.com, grubu oluşturan şirketlerin gücünü kullanarak her yaştan, her zevkten ve her bütçeye uygun seçkin ürünleri; avantajlı fiyat fırsatları ile müşterilerinin kapısına kadar getiriyor. Üstelik güvenli ve keyifli alışveriş fırsatını, hızlı teslimat ile buluşturuyor.


 Kategorisinde en seçkin ürünleri sunar - Hızlı teslimat yapar.- Mutlak Müşteri Mutluluğunu ilke edinir.


Artık neye ihtiyacınız varsa Aldido.com'dan karşılayabilirsiniz. Bilgisayar ve Tablet PC'den Cep Telefonuna, Beyaz EşyaIsıtma ve Soğutmadan Küçük Ev Aletlerine, GiyimAyakkabıÇanta,SağlıkBakımdan, Altın ve Takıya, Anne Bebek ve Oyuncak Ürünlerinden Yapı Markete, MobilyaEv Tekstilinden Ofis ve Petshop ve daha bir çok kategoride seçkin ürünü, en uygun fiyat ve ödeme kolaylığı ile Aldido.com'da bulabilirsiniz!


Aldido.com'un birbirinden güzel fırsatlarından sadece bir tanesi. İncelemekte ve bu fırsatlardan yararlanmakta fayda var :)

Veeeee İşte İndirim Zamanı !!



Aldido.com yetkilisi Gökhan Bey ile izleyicilerime özel 10 TL' lik indirim kodu veriyoruz.  :)


10 TL 'lik indirim kodumuz : Bursakupon 


Kampanyamız Mart sonuna kadar geçerlidir.


50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.


Şimdi hiç vakit kaybetmeden alışverişe :)

Neler aldığınızı nasıl faydalandığınızı paylaşırsanız çok sevinirim  :)


Tekrar Görüşmek Üzere :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder