12 Mart 2014

Bursa The Body Shop Blogger Etkinliği

Yağmurlu bir Bursa gününden herkese Merhaba,

Bu kez yine bol resimli , çok eğlenceli bir etkinlikten bahsedeceğim size ..



Geçen hafta Pazar günü çok sevdiğim ve iyiki tanıştım dediğim iki blogger arkadaşımla (  Betül  ve Büşra ) birlikte Korupark The Body Shop'ta incelemedeydik. Yenilenen konseptleri ve geniş ürün yelpazeleri ile mağazalarında bizi ağırlayan The Body Shop çalışanları ile harika bir kaç saat geçirdik.
En önemlisi ise ürünlerin hiç biri hayvanlar üzerinde denenmiyor. Ve tamamen doğal.

Sizde hemen incelemek için ; The Body Shop

Gelelim o gün neler yaptık , neler denedik , nasıl karşılandık  :)

Öncelikle Yenilenen konsept geçkten çok iç açıcı ve sakinleştiriciydi aynı zamanda. Ürünlerin hepsini tek tek inceleme ve deneme imkanı var . Biz resmen kendimizi kaybettik.


 Mesela daha mağazaya ilk girdiğimde dikkatimi çeken  makyaj ürünlerinin olduğu rengarenk cıvıl cıvıl , bol ürün çeşidine sahip olan bu standdı. Ve yanlış hatırlamıyorsam sadece bu standın önünden 1 saat kadar ayrılamadık.



Parfümler , nemlendiriciler , vücut losyonları , peelingler , el kremleri , duş jelleri vb. bir çok ürün seçeneğine sahip olan mağazada herşey o kadar muntazam ve uyumlu tasarlanmış ki insanın içi  açılıyor.



 Hele bu lifler , eldivenler , keseler o kadar güzellerki şahsen ben kullanmaya kıyamam . Ama her renginden en az bir tane istiyorum ve alışveriş listemde yerleri hazır bile :)



 The Body Shop kampanyaları bitmek bilmiyor tabi ki  .Mağazadaki ürünlerin neredeyse % 75 'inde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. Ve her ürünü deneme şansınız oluyor. Zaten ürünler sizi kendisi çağırıyor ' Beni Dene' diye ve buna pek karşı koymak mümkün değil.



Deneme fırsatı bulduğum bir diğer üründe The Body Shop Parfümlerinden Yasemin ve Gül kokularıydı. Özellikle Yasemin kokusunun daha fresh ve daha meyveli güzel bir kokusu vardı. Üstelik akşama kadar kalıcılığını da sürdürdü.


Ve tabi en çok merak edilen ürünlerden biri de Saç Tebeşiri oldu.

Diğer markaların saç tebeşirlerine göre uygulaması oldukça kolay. Pratik bir kutusu var ve saçınızdan ayırdığınız bir tutama kutuyu ,  altına da pamuğu yerleştirip yavaşça aşağı doğru çekin ve hazır :) 


Bizim deneyimlerimize bakalım o zaman :)
Büşra'nın sarı saçlarına pembe çok yakıştı :) 

Eee bende maviye bayılırım zaten :) 


Betül ve ben esmer olduğumuzdan bize en yakışan maviydi , gerçi pembeyi denemedik ama eminim denesek o da çok yakışırdı  :)))


Rujda çok yakıştı kuzuma :)





                                               Denemediğimiz ürün kalmadı galiba :)

Bunca ürün denenir de makyaj yapılmaz mı hiç :) Tabiki de yapılır .Sağ olsun mağaza çalışanlarından Filiz Hanım içtenliği ve samimiyetiyle harika bir iş çıkardı . 


Eh tabi Betülcüğüm de güzel mankenlik yaptı bize :)


The Body Shop'ta makyaj ve vücut ürünlerinin yanı sıra makyaj fırçaları da vardı. Ve tam bir fırça hastası olan ben onları da incelemeden duramadım. İsterseniz tek tek isterseniz kutu daki gibi set halinde bulabilirsiniz. 




Camu camu bitki özlerinden yapılan ferahlatıcı yüz spreyini makyajınızı sabitleştirmek içinde kullanabiliyorsunuz. Hem de harika bir kokusu var..









Organik Babassu Yağı ise ;  hafif ve çok yönlü bir nemlendirici aslında. Özellikle yıpranmış saçlarda ki parlaklığın geri kazanılmasını , nemlenmesini ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasında büyük rol oynuyor.




Bahsedilecek çok daha fazla ürün ve çeşit var aslında ama hepsini ben anlatırsam olmaz ki :) Bence siz en yakın zamanda The Body Shop 'ı bir ziyaret edin ve ayrıcalığını hissedin.

Ben ve sevgili arkadaşlarım bu etkinlikte çok eğlendik , çok güzel vakit geçirdik ve tabi ki çok iyi şekilde ağırlandık. Her anımızda yanımızda olan bizden bilgilerini ve ilgilerini esirgemeyen tüm ekibe defalarca teşekkür ediyorum.
Ve bizi düşünüp hazırladıkları hediyeler için de ayrı ayrı tekrar teşekkür ederiz.





The Body Shop Korupark Mağaza Ekibi;

Ayfer Karşıcı / Mağaza Müdürü
Veli Çelik / Supervisor
Filiz Ediz / Satış Danışmanı
Büşra Koç / Satış Danışmanı


 Tekrar Görüşmek Üzere :)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder