18 Mart 2014

HC HAİR CARE İLE SAÇ BAKIMIM

Uzun zamandır saçlarıma iyi gelecek bir şampuan hatta bakım kürü aradığım doğrudur.

Özellikle doğumdan sonra biraz kilo almaya başlayınca doğal olarak saçlarım da yağlanmaya ve yıpranmaya başlamıştı. Bir çok çeşit şampuan birden fazla marka denedim ama tam olarak istediğimi almam mümkün olmadı ne yazık ki :(

Önceden gün aşırı yıkadığım saçlarımı artık hergün yıkamaya başlamıştım..Sabah yıkadığım saçlarım akşam olduğunda sanki hiç yıkanmamışçasına yağlı hale geliyor ve bu durumda beni acayip rahatsız ediyordu.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Bursa Blogger Buluşması'nda bize sponsor olan HC HAİR CARE bana daha önce hiç deneme fırsatım olmadığı ürünlerini deneme şansı verdiler.



Başta ürünü deneyip denememekte çok kararsız kalmama rağmen ; bunca zaman zaten fazlasıyla yıpranan saçlarımın yeni bir ürünü denemesinde bir sıkıntı olmayacağını düşünerek kullanmaya başladım. 

Ve kullanmaya başladığım ilk gün İnstagram hesabımda da paylaşmıştım ( TIK TIK 1 )

Kullanmaya başladığım günden beri vazgeçilmezlerim arasında yerlerini aldılar bile :)
Gelelim nasıl kullandım ; nasıl faydasını gördüm !


1.Adım olarak ;


Duşa girmeden yaklaşık 1 saat önce Hc Hair Complex Bakım Yağı ile önce saç diplerime masaj yapıyorum sonrasında ise uçlarına yağı güzelce yedirdikten sonra saçlarımı bir bone yardımı ile topluyorum. Bu sırada bakım yağı saçımı hem besliyor hem güçlendiriyor. Aynı zamanda dökülmesine engel olarak daha hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlıyor.
2.Adım olarak ;

                                                                  

Duşta Hc Hair Care Şampuan ile hafifçe masaj yaparak saçlarımı         yıkıyorum.Köpüklü haliyle 2 - 3 dk beklettikten sonra bol su ile         güzelce duruluyorum. Şampuan içeriğindeki Extract ve Vitaminler sayesinde saç foliküllerinin güçlenmesini sağlayıp ; dökülmeyi önlüyor.

3.Adım Olarak ; 


Duştan çıkmadan önce bir havlu yardımıyla saçımın ıslaklığını alıp nemli hale gelmesini sağlıyorum ve nemli saçıma Hc Hair Care Ovex Hızlı Saç Kurutma ve Canlandırma Terapisi kremini uyguluyorum ve o şekilde yaklaşık 5 dk kadar bekledikten sonra sadece su ile duruluyorum. Bu işlem sonucunda krem saçımın yumuşak parlak ve kolay taranabilen bir hal almasını sağlıyor.Özellikle yıpranmış saçlarıma bu bakım gerçekten çok iyi geliyor.

Yukarıda da bahsettiğim gibi çok sıkıntı yaşadığım saçlarım için bu bakım setini yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve özellikle doğru sonuçları alıp sizinle paylaşabilmk için bu kadar süre bekledim. 

Ama gerçekten beklediğinize değecek bir ürün. Çünkü Hc Hair Care benim çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Ve başka arayışlar içine girmeyeceğim için mutluyum.

 Ben bundan sonra yoluma HC HAİR CARE ile devam ediyorum.

Bence sizde bir an önce denemelisiniz !!

Tekrar Görüşmek Üzere

Sevgiler




8 yorum:

  1. HC haır care ürününü nerden sipariş edebilirim site adresi yazabilirmisiniz lütfen tşkler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.sacbakim.com/ dan ulaşabilirsiniz.

      Sil
  2. Ben 5 gün önce sipariş ettimm.We Herqunn duzenli olarak kullaniyorumm..suan icin bi sonuc soyleyemiyorum ama memnun kalirsam dewamli kullanacaqim ürün olucaktir.sadece sormak istediqim sey bu ben duzenli olarak herqun kullaniyorumm bu doqrumu.haftada 2 kullanim yerine hergün yapmam ne kadar dogru cevap verirseniz memnun olurumm..tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Abla merhaba comlexi hala kullanıyormusun abla

    YanıtlaSil
  4. Hc hair care ürünleri bi harika herkese tavsiye ederim bütün vaatlerini gerçekleştiriyor

    YanıtlaSil
  5. Hc hair care ürünleri bi harika herkese tavsiye ederim bütün vaatlerini gerçekleştiriyor

    YanıtlaSil
  6. Hc hair care ürünleri bi harika herkese tavsiye ederim bütün vaatlerini gerçekleştiriyor

    YanıtlaSil
  7. Hc hair care ürünleri bi harika herkese tavsiye ederim bütün vaatlerini gerçekleştiriyor

    YanıtlaSil